See-Me is een manier van kijken: recht in de ogen!
See-Me is een manier van kijken: recht in de ogen! Wie zo kijkt, ontdekt bij de ander levenservaring, nieuwsgierigheid, onzekerheid en moed. See-Me-ers zien deze manier van kijken als verfrissende bron voor inspirerend omgaan met elkaar. Probeer het zelf gerust meteen uit!
See-Me is gestart door één vrouw, Marga Mus. Al snel stak ze een groep kritische mensen met gevarieerde talenten aan om mee te doen. We werken nu keihard om het initiatief vorm te geven.

Manifest

See-Me biedt oud en jong inspiratie, initiatieven en uitvoerbare ideeën om met elkaar energiek het leven te leven.

See-Me’ers…

…sleutelen (nog) elke dag aan hun levenskunst;

…willen je inspireren en zijn steeds weer op zoek naar inspiratie;

…vallen voor humor;

…hebben zin in ondernemen;

…zijn een tikkeltje rebels en altijd creatief!

manifest-1Levenskunst

Wij van See-Me geloven dat ouder worden gewoon leuk is. Ouder worden we allemaal. Authentiek ouder worden is een gave (of gift). De kern is dat we ons goed voelen, gezien en gehoord weten. Dat we mankementen accepteren. Blijven meetellen ook. Wij zien het leven zo: ouder worden is de kunst compleet te worden. Jezelf zijn tussen en met andere generaties.

manifest-2Rebels en creatief

See-Me wil een wereld waarin ouderen en jongeren met elkaar samenleven, samenwerken en elkaar bij staan. Waarin regelgeving alles openstelt om samen nieuwe ontdekkingen te doen. Waarin jong en oud nieuwe manieren van (samen)leven ontwikkelen, zodat we met elkaar op een leuke manier oud worden.

manifest-3Zin in ondernemen

See-Me weet zeker dat als we ons – jong en oud – met elkaar in contact weten, we elkaar stimuleren en ondersteunen. Daarom creëren we een levendige digitale ontmoetingsplek voor iedereen. Waar we elkaar ontmoeten, ondersteunen en we elkaar ons vakmanschap, ideeën en initiatieven gunnen.

manifest-4Inspireren

Met See-Me willen we elkaar verrassen en oog hebben voor elkaar. We bieden elkaar een hand, een duwtje in de rug, een knipoog of vrolijke lach. En we wijzen elkaar op wat er mogelijk is.

manifest-5Humor

Tot slot, See-Me vindt dat we gewoon onszelf kunnen zijn.
Daarom:

  • verf je haar, neem een facelift, geef je rollator een zwiep,
    zet het op een lopen of lachen;
  • vind je nieuwe dingen spannend? Jongeren leggen het je uit;
  • vind je het oude spannend? Ouderen leggen het je uit;
  • deel je bagage en maak het leuk samen;
  • pluk de dag ook al is het de 29.520ste