SEE-ME’ers

See-Me bestaat uit een groep kritische mensen met gevarieerde talenten. We zijn 11 november online gegaan en werken nu aan de verdere vormgeving van de See-Me beweging.

 • Marga Mus-Ivo
   Marga Mus-Ivo

   Marga Mus-Ivo (1953) is marketing- communicatie- en sales adviseur. Zij verbindt mensen, bedrijven en ideeën en is initiatiefneemster van See-Me.

   Marga zegt: Gelukkig zijn 60+ers geen oude mensen, zij zijn gelukkige mensen met een prachtige leeftijd! Ze hebben veel te bieden aan jongere mensen en de maatschappij. Ik heb See-Me opgezet omdat ik ervan overtuigd ben dat we door elkaar te zien, samen op een leuke manier ouder kunnen worden.

  • Maarten Elsenaar
   Maarten Elsenaar

   Maarten Elsenaar is eigenaar van bureau MarketingXpress en gespecialiseerd in de samenwerking van marketing, sales en ICT.

   Maarten zegt: See-Me helpt mij om mijn visie te verbreden op onderwerpen waar ik niet veel mee in aanraking kom, maar die wel dagelijks om mij heen zijn. Het geeft mij de mogelijkheid om mijn kennis en ervaring inzetten en een steentje bijdragen aan het verbeteren van onze samenleving.

   www.marketingxpress.net

  • Gisella van Geenen
   Gisella van Geenen

   Gisella van Geenen is grafisch ontwerper / webdesigner bij Presskit Media. Het leuke van haar vak is dat ze altijd in de huid van verschillende doelgroepen mag kruipen.

   Gisella zegt: See-Me is mooi in haar verschijning, creatieve ideeën worden geboren, mooie verbindingen ontstaan en er is ruimte voor jong en oud. Inspiratie krijg ik van positiviteit, See-Me is hier het perfecte voorbeeld van. Met elkaar mooie dingen maken, iets leukers is er eigenlijk niet!

   www.presskitmedia.nl

  • Claire Heijmans
    Claire Heijmans

    Claire Heijmans (1991) afgestudeerd in Brand, Advertising, Design, Crossmedia en PR, werkt bij MarketingXpress en is de jongste van het ‘See-me-stel’.

    Claire zegt: Ik gelooft dat je met creativiteit, charisma en een vleugje bevlogenheid jong en oud kan inspireren. Contact is nodig om van elkaar te leren. Elkaar aanraken, aankijken en naar elkaar luisteren zijn elementair om elkaar te leren zien.

    www.marketingxpress.net

   • Katinka Hormes
    Katinka Hormes

    Katinka Hormes (1966) is grafisch ontwerper en gespecialiseerd in het ontwikkelen van visuele identiteiten. Details moeten kloppen in haar werk, in het grote én het kleine plaatje. De essentie laten zien en deze relevant en mooi maken. Dat maakt wat haar betreft het verschil tussen gemiddeld design en voortreffelijk design.

    Katinka zegt: Marga’s initiatief voor See-Me raakte mij. Om veel mensen te bereiken heeft See-Me een krachtige identiteit nodig en daar wil ik graag mijn expertise voor inzetten.

    www.katinkahormes.nl

   • Anne-Mieke Krijgsman
     Anne-Mieke Krijgsman

     Anne-Mieke Krijgsman den Ouden is zorgprofessional en eigenaar van WestOost Inc, een Nederlands-Canadees bedrijf. Zij doet interim opdrachten vanuit het ministerie van VWS en bij verschillende zorgorganisaties in Nederland. Ze geeft in onder meer Canada, VS en Australië lezingen over de gezondheidszorg in Nederland.

     Anne-Mieke zegt: Ik ben een schakel en verbinder tussen het bedrijfsleven, de overheid en het domein gezondheidszorg. Als bestuurslid van de Stichting SeeMe wil ik oud en jong met elkaar in verbinding brengen.

     www.westoost.info

    • Rosemarie Konijnenburg
     Rosemarie Konijnenburg

     Rosemarie Konijnenburg (1972) is merkstrateeg en ontwikkelt met Het Rijk der Verbeelding organisaties tot sterke, wendbare merken.

     Rosemarie zegt: Ik werd op mijn 18e door een onbekende vrouw middenin Parijs bedankt voor mijn glimlach. Voor haar een korte bevestiging van haar bestaan, voor mij een moment dat diepe indruk maakte. Nu, jaren later, begeleid ik bedrijven bij het vinden en versterken van hun ‘corporate smile’. Door slimme innovatie, ontwikkeling van medewerkers en krachtige communicatie. Ik ben als merkstrateeg verbonden aan See-Me en met bovenstaande ervaring hoef ik niet uit te leggen waarom. Ik zet mijn kennis en kunde graag in om dit initiatief succesvol te laten groeien.

     www.hrdv.nl

    • Martine Lammineur
      Martine Lammineur

      Martine is projectmanager en communicatieadviseur voor duurzame huisvesting en leefomgeving. Vanuit Clairity Advies helpt zij organisaties bij het opschalen en uitvoeren van duurzame initiatieven.

      Martine zegt: Ik wil bijdragen aan het bereiken van een betere en leukere wereld. Ik zie en hoor veel negatieve berichten over verschraling van de zorg en dat het alleen maar minder wordt. Maar het biedt juist ook kansen: aansluiting zoeken bij elkaar en ogen en hart openen voor een ander. Jong en oud. Een klein gebaar en een goed idee kunnen leiden tot mooie dingen. Daarom wil ik See-Me ondersteunen om haar plannen in de steigers te zetten en samen tot mooie resultaten te komen.

      www.clairity.eu

     • Esther Lusse
       Esther Lusse

       Esther Lusse (1967) is organisatie-adviseur, eigenaar van YELLOW change management en geassocieerd met adviesbureau Rijnconsult.

       Esther zegt: “See-Me vraagt aandacht voor de kracht van ouder wordende mensen. Daar doe ik graag aan mee! Want ik geloof dat het voor ons allemaal een stuk zonniger wordt als mensen leuker ouder worden. Als zij hun levenservaring delen en hun bijdrage blijven leveren. En zelf bepalen welke zorg zij wel en niet willen. See-Me creëert positieve verandering in de maatschappij, inspirerend!”

      • Marianne Schenderling
       Marianne Schenderling

       Marianne Schenderling (1953) houdt zich als marketingcommunicatieadviseur bezig met vernieuwingen in de zorg.

       Marianne zegt: Mijn gevoelsleeftijd is 37 jaar en dat is precies de reden waarom ik me goed voel bij See-Me. Het gaat niet om je leeftijd maar om aansluiting houden bij de samenleving. Dat kan je zo leuk en interessant maken als je zelf wilt: het hier en nu is ieders toekomst. Vanuit die overtuiging heb ik Zorgmag.nl en de Zorgmag Expeditie gecreëerd en mij aangesloten bij See-Me. Ik wil een brug slaan tussen e-Health en eindgebruikers. Want jong of oud, iedereen kan veel profijt hebben van high-tech en slimme hulpmiddelen.

       www.zorgmag.nl

      • Ans Wijtvliet
        Ans Wijtvliet

        Ans Wijtvliet RA (1956). Ondernemer en eigenaar van Ans Wijtvliet Accountancy. Naast cijfers en analyse van resultaten, ook actief met ontwikkeling van strategische beleid, bedrijfsopvolging en inrichting topstructuur en good governance van bedrijven en organisaties. Toezichthouder in diverse sectoren. Opgevoed met respect en waardering voor mensen. Optimist en geintresseerd naar wat iemand te bieden heeft. Ziet See Me als logische verbinding. Woont met Peter in westelijk Noord-Brabant. Biedt samen met hem gastvrijheid op het platteland in hun B&B Boerderij Wijtvliet en met groepsactiviteiten tot 20 personen. Hanteert als motto: niets is vanzelfsprekend, hoewel alles dat zou moeten zijn.

       • Annelies van Woudenberg
        Annelies van Woudenberg

        Annelies van Woudenberg (1960) is bioloog en communicatieadviseur en eigenaar van bureau Carpet of the Sun. Ze werkt vanuit de gedachte dat mensen zelf de regie over hun welzijn kunnen nemen.

        Annelies zegt: Ik heb ervaren dat mensen heel sterk zijn en met wat hulp vrijwel altijd kunnen realiseren wat ze willen. Dat inspireert mij om me er aan bij te dragen dat mensen net dat beetje hulp krijgen dat ze nodig hebben om hun leven leuk te maken. Om die reden was ik ook direct enthousiast toen Marga mij vertelde over See-Me. Ik help graag om See-Me te laten slagen.

        www.carpetofthesun.nl

       • Ruben Zelissen
        Ruben Zelissen

        Ruben Zelissen (1982) is bestuurskundige en gezondheidswetenschapper en sinds jonge leeftijd werkzaam in de zorg. Ruben is initiatiefnemer van Vitale Netwerken, dat zich inzet voor een vernieuwd, mensgericht zorgstelsel. Ruben werkt gedreven vanuit de ‘why’, initiatiefrijk en pragmatisch.

        Ruben zegt: Ik heb een voorliefde voor best practices voor zorg en leven van kwetsbare mensen. Daarom is ben ik enthousiast over See-Me. See-Me vertolkt op aansprekende wijze een positief geluid voor kwetsbare mensen.

        www.vitalenetwerken.nl

       Foto’s Teamleden See-Me met dank aan © Ilona Kamps www.ilonakamps.nl